Beremosi Tanpa Kontroversi

Bersama Fathia, Fauziah Gous, Nubhan Ezlynn & Tasha Shilla di Chocolate Cake Fest!


Bertempat di Great Eastern Mall, Ampang berlangsung Chocolate Cake Fest! 2011. Acara ini turut di hadiri beberapa artis tanah air yang mempunyai nama besar di dalam industri hiburan diantaranya ialah Nubhan, Fathia, Fauziah Gous, Iqram Dinzly, Kencana Dewi, Ezlynn, Tasha Shilla & ramai lagi. Kehadiran selebriti – selebriti ini bagi membantu menjual cake yang telah disiapkan kepada pengunjung yang hadir. Turut kelihatan pada acara ini ialah pengantin baru Memey Suhaiza yang sudah bergelar isteri kepada pelakon Norman hakim. Tidak ketinggalan pasangan yang begitu mesra sekali mengenakan baju yang sedondon warnanya Fauziah Gous & Iqram Dinzly. Krew kami sempat menemubual Fathia bintang Filem Al Hijab yang akan berada di pawagam pada 6 Okt 2011. Apa yang diperkatakan Fathia? Lihat lah Video yang kami sediakan dibawah ini. Untuk makluman. Gambar yang kami lepaskan di blog Buahmulut ini hanyalah sebahagian sahaja kerana lebih 130 keping gambar kami sudah lepaskan di Fan Page Rasmi di DISINI

 




Untuk image lebih jelas sila klik gambar

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla

Fathia, Fatimah Ghous, Iqram, iqram dingily, kencana dew, Ezlynn, memey suhaiza, tasha shilla



  • Susmita Sen

    Fouziah Gous..Iqram Dinzly…

  • http://anti-virus90.blogspot.com/ budak kecik

    erk, nape muka memey nmpk pelik?? hoho

    tp serius suka sgt tgk shila!! she’s so cute.

  • http://clevermunkey.blogspot.com munkey

    pretty! :D

  • http://sweetdayday.blogspot.com dyh

    mata tasha melentik giler

  • http://lifeyqa.blogspot.com eyqa

    ahaha.speechless =)
    btw, awesome cmue nye

  • http://coklatchoc4u.blogspot.com ros

    singgahbalas..

  • http://falsafahfulan.blogspot.com fulan

    dah tgk dah…thanks sudi singgah blog fulan ye…:)

  • http://tungkaranhati.blogspot.com tungkaran hati

    semuanya cantik tapi….!

    • http://dilah90.blogspot.com dilahbuzz

      haip..singggah..da tgok ..cntik..

  • http://rio-barayaforefer.blogspot.com riob araya

    beritanya bagus…. kerrenn… buahmulut.com
    follow dong buahmulut.com… hehehe… :)

  • http://www.om-onny.com/ om onny

    wah, fotonya keren gan.

  • http://mazlenashah.blogspot.com/ mazlenashah

    paling suker tgk fauziah ghous + iqram. n shila hamzah. attracted! hehe ^^

  • http://slumberznanie.blogspot.com nanie

    comelnyeeee nyeee dorang niee.. memey nye muke mmg nmpak lain n xlaawaaa mase kawin pun xnaik seri??? bukan kutuk tpi menilanyaaa…chilll

  • http://myeconomicinfo.blogspot.com economic

    comel nya

  • http://varis-vanjava.blogspot.com VARIS VAN JAVA

    mantap brother,i like it.
    itu yang laki dwi andika bukan ?

  • http://theklonetwork.blogspot.com klonNetwork

    waahh , awesoomee , comel2 belaka :)

  • http://money-4home.blogspot.com/2011/10/becak-traditional-transport-using-human.html hobby exchange

    nice post.

  • http://rashatie.blogspot.com atie

    betullah..mmg xde seri kan..

    • matahari

      a’ah… buruk

  • matahari

    comel je nur fathia… tapi mcm tak sesuai tak pakai tudung… elok lagi klau pakai tudung… barulah namanya islam..kan… barulah boleh jadi isteri I huhu

  • http://nurichinta77.blogspot.com Watie Arshad

    Semua artis mmg la lawa kalo dh mekap. kalo kite nih pun mekap cantik2 pun lawa.. tp naper memey cenggitu mukanye? mgkn sbb mekap sendiri kot.. pelix! org lain pun mekap sendiri gak tp xder la pucatsss… ke x reti nk mekap?

Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes