Beremosi Tanpa Kontroversi

Aksi Ghairah KLIP 3GP

Ganas, Gerun & Ghairah begitulah puitis-puitis ayat yang cuba ditonjolkan kepada penonton terhadap Filem KLIP 3GP yang dterbitkan oleh Grand Brilliance yang akan menerjah pawagam pada 13th October 2011 nanti. Filem arahan Aidilfitri Mohd Yunos, dibarisan ramai pelakon diantaranya Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Secara jujurnya apabila kita disogokkan dengan perkataan KLIP 3GP, hanya satu gambaran awal tentang perkataan ini. iaitu Video Lucah. 3GP sinonim dengan video lucah yang dirakam oleh individu-individu yang tidak bertanggungjawab kemudian di muatnaik ke internet seperti 4shared & RapidShare. Begitulah yang berlaku terhadap Filem KLIP 3GP. Jika anda seorang yang Warak, maka kami di Buahmulut menasihati supaya anda menjauhkan diri dari filem ini. Kerana terdapat beberapa aksi – aksi ghairah yang cuba ditampilkan. Watak-watak yang cuba ditampilkan pada filem ini pula sudah semestinya Individu yang dahagakan Seks luar nikah & boleh kami gambarkan sebagai seorang yang bodoh walaupun hakikatnya beliau ialah seorang Eksekutif wanita yang berjaya itulah Maya Akhtar ataupun kini lebih dikenali di internet sebagai ‘Maya Eksekutif Yang Terlampau’. Kenapa kami kata sedemikian? Anda kena saksikan KLIP 3GP ini dipawagan. Kami tidak akan menerima sebarang permintaan pemindahan KLIP 3GP melalui Bluetooth. Maaf Ya!!

Lupakan Soal Ganas juga soal Gerun kerana bagi kami KLIP 3GP ini semuanya berkaitan Ghairah. Jika anda mengatakan Plot seorang mamat Bangla ternampak hantu ketika mengambil gambar 3 gadis Gedik adalah sesuatu yang gerun maka baik anda lupakan. Begitu juga Plot dimana Maya Menikam Eddie bertubi tubi di tab mandi. Bukanlah babak ganas yang akan di ingati penonton apabila keluar panggung. Tetapi aksi Ghairah Maya apabila menari di sudut sempit dan juga aksi rakaman Video seks melalui hp oleh gigolo KL Sunny yang akan diingati dan pasti diperkatakan sepanjang berlangsungnya Filem ini.

Secara bahasa kasarnya, jika anda seorang lelaki yang ghairah terhadap seks dan sering memperdayakan wanita anda wajib menonton filem ini. Bukan untuk menambahkan keghairahan anda tetapi untuk membolehkan anda berfikir akan akibat kerakusan nafsu anda itu. Mungkin inilah nasihat yang cuba disampaikan melalui filem 3GP. Berapa bintang untuk filem ini? kami bukanlah pengkritik Filem mahupun pengupas isi filem. Apa yang tertulis hanyalah lontaran pendapat secara kasar dari kaca mata seorang penonton yang buta seni seperti kami. Pergi menonton bukan satu kerugian. Tidak menonton takut pula anda terlepas peluang aksi-aksi yang akan heboh diperkatakan. Jadi anda buatlah keputusan sendiri!!

Lebih 120 keping gambar kami lepaskan di Fan Page Buahmulut.Com sempena Majlis Pra Tonton ini. Jangan lupa Like Fan Page BUAHMULUT.COM

 


Klik gambar untuk lebih jelas

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.

Zahiril Adzim, Mimie One Nation Emcee, Fikree Bakar & Tasha Shilla.



  • http://lilydamia.blogspot.com/ lilydamia

    nanati keluar DVD nak tengok lah :-)

  • http://akuyanz.blogspot.com/ yanz

    perlu ke seksi2 nak jual filem??

  • http://blok-q.blogspot.com Dewi

    its nice…

  • http://mazlenashah.blogspot.com mazlenashah

    baru pas review 3gp. fuh~ biar betol.

  • http://lindanazri.blogspot.com Cik Manis

    melayu sllu wt cte yg ngarut. hoho

  • http://coklatchoc4u.blogspot.com ros

    singgahbalas..

  • http://happymummysue.blogspot miss uya

    sexy btul bibir mimie

  • http://suterablogger.com Bean Moreno

    xde sex tak boleh jual filem agaknya

  • http://putrakl62.blogspot.com/ Puttrakl

    kadang kadang filem memainkan peranan membuat orang yang menonton terpengauh untuk mencuba aksi aksi pelakon yang melakonkan watak tersebut..

  • http://ariautomo.blogspot.com arie

    nak saingi bollywood

    • http://misszek.blogspot.com keyyah

      adoiii…kalo ada juga org g tgk cerita cmni xtau lah kan…wt lah cerita yg membolehkan org berfikir..hohhohoho

  • http://lifeyqa.blogspot.com eyqa

    artis malaysia………

  • http://sdnkampungsawah06.blogspot.com/ Eka

    Mantaaaaap … :D

  • http://theklonetwork.blogspot.com theklonetwork

    haduii , ape nak jadi ni , mcm tak bertamadun je

  • pfx7211

    hantu kak limah xperlu buat mcm ni pon tapi meletup gakk..director xcerdik..x kenal rezeki halal haram..kesian..org yg kenal director,tlg la nasihat dia..kesian anak bini dia(klu dia dh ada anak bini)

  • http://- r-efa

    malu nye saya…wahai wanita, jagalah diri mu …

  • http://Website GmeAz

    semoga tuhan bg peluang utk mereka2 ni kembali ke pangkal jln..

  • http://blogbudakbesar.blogspot.com/ ezin

    blum berpeluang lgy nak tgk

  • http://www.eerashera.blogspot.com eera shera

    x sanggup nak tgk..haha

  • http://lagubestbest.blogspot.com Lagubestbest

    Ade ke orang tgok citer ni? Trailer pun nampak murah je. Short film student uitm nampak lagi berkualiti dari citer nie.

Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes