Beremosi Tanpa Kontroversi

Aaron Aziz Cuba ‘Ngorat’ Erra Fazira?

Seperti satu gosip liar yang kami tujukan buat kedua-dua pelakon yang sudah pun mempunyai kehidupan keluarga masing-masing ini. Tapi tajuk diatas kami tetap gunakan juga sebagai lambang pemahaman mudah untuk para pembaca BM tentang apa yang bakal kami dedahkan sedikit ini. Suatu realiti yang bakal terungkai setelah sekian lama ianya dipendam.


Chow Kit Trailer

Ngorat pasti semua sudah jelas akan maksudnya. Tapi apa pula ceritanya sehingga melibatkan Aaron Aziz dan juga Erra Fazira? Dari apa yang dimaklumkan kepada kami oleh pihak yang berkenaan semuanya akan didedahkan sepenuhnya pada awal bulan Julai ini.

Cuma sedikit maklumat yang boleh kami sampaikan ialah Ngorat merupakan sisi lucu yang dipamerkan oleh Aaron Aziz yang selama ini sering bersifat romantik dan penyayang. Manakala bagi Erra pula sudah pastilah cerita ini bakal menjadi buahmulut orang ramai setelah menyepi hampir 2 tahun dari muncul di layar perak.

p/s : kami akan mengeluarkan 1 artikel berkenaan Ngorat tidak lama lagi  • http://sharidawati.blogspot.com Sharidawati Shahrudin

    wow terujanyaaaa nk tonton filem ni…eh filem ke? hehehehe

Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes