Beremosi Tanpa Kontroversi

Syamsul Yusuf Menjalin Hubungan Cinta Lokasi dgn pengarah baru Nurul Ain? [OMK]

Ini cerita bukanlah rekaan dari kami. sebaliknya individu yang mengelarkan dirinya sebagai Ex OhMaKau krew. Dibawah kami siarkan beberapa kiriman gambar dan juga luahan email yang di terima oleh kami. selamat Membaca.


 

Tujuan saya hantar email ni bukan sebab jeles atau apa. cuma menyampah dengan sikap hipokrit pengarah tersohor dan pengarah baru yang kononya bagus sangt dan suka mencetuskan kontroversi. saya cuma nak bagitau kepada media luar sana yang tertipu dengan pengakuan dari pengarah baru tu yang kononnya antara dia dengan SYamsul Yusuf tu xde apa-apa hubungan sedangkan saya di set dan beberapa krew yang lain sakit mata tengok aksi diaorg berdua yang cuba cover line.

Pelikkan… Syamsul Yusof pengarah tersohor boleh bekerja dibawah arahan pengarah yang baru first time mengarah dan production yg baru?? … bapak dia tak marah ke? setau saya bapak dia tak lepaskan syamsul tu berlakon dengan production lain.

maaf gambar kurang jelas.zoom jauh…. 1st set gambar mereka yg cuba2 cover line. hipokritt!!

 

nama company pun lebih kurang sama.star scope dan skop production. Syamsul ada share ke dalam company tu? tak kan semua kebetulan je kot kan… Kenapa agaknya samsul nak berlakon dengan pengarah yang baru nak belajar mengarah ni?????? apa syamsul dapat? tak cukup ke 12 juta kutipan KL Gangster sampai nak kena berlakon dengan pengarah baru?? sedangkan dia boleh berlakon dengan pengarah2 lain yang ternama di Malaysia nih. pelikk kan??

Kalau takde sebab taklah jadi macam tu kan?? xgitu???? Isunya… Kenapa nak sorok-sorok… siap ada meja khas untuk diaorang berdua lagi di bahagian lain yang mana tak sama tempat dengan artis lain duduk. Sampaikan kadang2 tak ada scenepun syamsul masih ke set sehingga subuh… temankan ex praktikal skop ke syamsul???!!!! Menarikkan! ni antara gambar buktinya.

Regards
Ex OhMaKau krew

 

Kali terakhir crew kami bertentang mata dengan Nurul Ain ialah ketika majlis Tayangan Perdana filem Suatu Malam Kubur Berasap. – Nurul Ain ‘Diganggu’ Makhluk Halus?   

 

 



Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes