Beremosi Tanpa Kontroversi

Kini 25 Tahun, Kumpulan MAY Masih Relevan?

Sudah 25 tahan kumpulan May terus utuh bertahan didalam industry tempatan. Adakah May masih lagi Relevan dalam industri muzik tempatan buat masa ini? Lantaran itu baru baru ini kumpulan tersebut menurut Mus telah melancarkan Album baru pada 10 Mei lepas yang berjudul MAY 25th Anniversary bagi memastikan kewujudan mereka tidak akan dilupakan sama sekali.


Mus May

Menurut Mus May kepada crew kami baru baru ini, “Sempena dengan ulang tahun yang ke 25 ni, aku dengan ahli band yang lain akan terbang ke Singapore untuk satu konsert “MAY 25 ANNIVERSARY LIVE IN SINGAPORE” pada 19 May ini”.

Tambahnya lagi “Untuk album May yang terbaru ni ada 11 lagu, 6 lagu adalah lagu baru dan 5 adalah lagu-lagu lama. Dalam Filem Man Sewel ni aku dengan Ahli May yang lain ada berlakon sikit la tak banyak pun 1 scene je sebagai penampilan khas.”

Mengakhiri perbualan kami Mus May berharap agar apa yang diusahakanya untuk album yang terbaru ini akan mendapat tempat di hati peminat May. Sokongan dari peminat menurutnya adalah satu sebab kenapa May masih bertahan sehingga kini.


Mus May

Mus May

Mus May

Mus May

Mus May

Mus May

Mus MayGosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes