Beremosi Tanpa Kontroversi

Nabila Huda Seksi Di Anugerah Blokbuster

Foto Oleh : SHAHZAN SHAFIE / AIDIT


NABILA HUDA ANUGERAH BOLBUSTER


NABILA HUDA ANUGERAH BOLBUSTER

NABILA HUDA ANUGERAH BOLBUSTER

NABILA HUDA ANUGERAH BOLBUSTER

NABILA HUDA ANUGERAH BOLBUSTER

NABILA HUDA ANUGERAH BOLBUSTER

NABILA HUDA ANUGERAH BOLBUSTER

NABILA HUDA ANUGERAH BOLBUSTER



  • sha

    dahsyat tul artis malaysia skrg..nak setaraf ngan artis bollywood dan hollywood…

  • bodo nabila

    gila saboh

  • :)

    Ni orng Melayu ke hape ! Happeh tul ~ Dosa free – 2 je spe yg tngok and penunjuk tuh ,, mane lah tempat engkau esok kelak ?

  • Ell Rshad

    yaALLAH,kesian bapak dia…..

  • AKU BUDAK SENGAL

    Entah pape!! KENA BAKAR KAT NERAKA BARU TAHU!!

  • http://www.facebook.com/eylin.aas Eylin Aas

    dahla mmg xcantik….akhlak smakin “cantik” hmm…..xleh nak kata apa dah budak sorg ni…lantak ko la…..

  • annieziana

    aper la nak jd ngan minah sorang nih…bila org kritik nak marah..sian bapak dia..emmmmm…x malu ke ek…ishhh…kiter yg tengok nih rase malu…

  • hello kity

    time red carpet nmpk perut….., time bg award boley plk ttp bhgian perut tu…., time ddk kt bwh pentas, ade plk bg cover yg x brape nk cover …..
    abes sume nk ditayang nyee…..x tau la ape nk jd????

  • ronaldo

    eiii ape la nak jdi????

  • samad dol

    kenapa nak tutup dgn tangan. buka jer la…

  • http://www.facebook.com/mala.hn.9 Mala Hn

    Astagfirullahulazim……..kesihan ayahnya….kalau bersuami…suami tanggung dosa juga. kalau single….ayah tanggung dosa juga…..ini bermakna tak syg kat depa berdua tuh…..mudahan diberi hidayah oleh Allah….amin YRA…

  • edani

    She looked great….. She is not a hypocrite person !!! It is between her and God.. We as human/fans can’t judge someone’s behavior is bad/good. So we have to look our self & take care of ourselves before we want to says about others people… !!!!

    • yaya

      takyah nak support sgt la..its not only btween her and God, her father get involved too okay. FYI dosa anak prmpuan yg single di share bersama ayahnya. kalau hidup tak boleh ditegur, susah la kan. tutup aurat sah2 wajib, semua tertulis dlm quran (if u baca la, if not lupakan je). u boleh hempas quran tu kalo u rasa tak betul..TC

      • darius

        How do u know it s also between her father? you dont learn the quran and hadith, instead you just blindly follows it. Who are you to judge about her clothing? You are also not god. A person devotion is not based on what she wears, but her deeds. You should instead read quran back .

        • Hamba Allah

          Sir, I’m afraid you have learnt from a ‘fake’ Quran and hadith because all your statements above are totally against what the ‘real’ Quran has said..

          A person devotion is not based on what she wears, but her deeds.. yes its true.. but the fact that she is not wearing anything to totally cover her aurat as what the God has stressed in the ‘real’ Quran, can already show that she does not devote herself to the God..

          If you know nothing about Islam.. just stay silent because if you are a Muslim.. U really made yourself look like a fool..but if you are non Muslim, stop acting like you know it all.. maybe u did some study but it is not sufficient enough for you to make a statement about Islam

          Thanks =)

      • edani

        Memang betul tertulis dalam al-quran… (tak payah nak masuk2kan al-quran dalam hal nie)…. I want to ask you????? Dalam hidup you apa yang u buat selama you hidup semuanya betul????? Please laaaa dont prentend that you are great or etc…. Kubur masing2 & b4 u want to wrote something please thing n dont talk about al-quran…. AGAMA ISLAM TU TAK KEJAM & WHO ARE U TO PUNISH PEOPLE???? ITU ANTARA DIA & TUHAN……. FAHAM……!!!!! NAK CITER PASAL AGAMA (BETULKAN DIRI TU DULU….) & LAGI SATU MY ADVISED WHEN U WANT TO TALK ABOUT QURAN PLEASE LOOK AT YOURSELF…..!!!!!!!!!!! Orang2 ALIM,USTAZAH OR USTAZ PUN TAK CAKAP MACAM NIE…..

        • Hamba Takutkan Azab Allah

          Miss Edani,dalam islam tiada istilah kubur masing-masing.melainkan jika apabila cik meninggal,mayat cik mampu untuk mengapankan diri sendiri,memandikan diri sendiri dan juga mampu untuk mentalkinkan diri sendiri.

          Perkara menutup aurat adalah hukum Allah.Tiada yang Maha Besar melainkan Allah. Disini ingin saya tekankan,hukum Allah. Walau hatinya baik tetapi hukum Allah kita wajib ikut. Dan menutup aurat adalah salah satunya.Tiada alasan lain boleh diberikan apabila melibatkan hukum Allah.

          Wallahualam.

      • edani1323

        ORANG YANG TULIS MACAM NIE ABOUT AL QURAN ADALAH ORANG YANG BUKAN ISLAM …… HEMPAS QURAN JIKA TAK BETUL… BODOH KE APA ?????? BENDA QUR AN NIE BUAT MAIN2…. INSAF K….. KESIAN I TENGGOK ORANG MACAM U NIE.. ACTUALLY U NIE AGAMA APA ????? KALAU U NIE AGAMA ISLAM TAK CAKAP MACAM NIE…. !!!!! KALAU AGAMA ISLAM I NASIHATKAN U TAUBAT BANYAK2 K…. SELAMAT BERAMAL… :)

  • http://www.facebook.com/nyonya.quek Nyonya Quek

    Xper cian kat dia..mesti dh xde duit utk beli kain, 2lh kain x cukup,koyak kat sana koyak kat sini..jom kita derma kain kat dia…

  • pian

    amy search kalo ko redha kan pemakaian anak kau mcm ni bermakna dosa anak perempuan kau ni kau pun dpt sama. melainkan kalau kau x redha… kalau dia berpakaian mcm ni tanpa pengetahuan kau, kau x kan dpt dosa yg dia buat.. ni aku dgr ceramah ustaz baru2 ni…

  • lapikkakiibu

    zaman skrg ni ramai yg dh jd ustaz n ustazah.. tp jgn dpn2 org n by ayat2 je.. tp dlm ati masih mencari jln ke syurga.. sesama insan x layak menghukum. hanya layak menasihati. tp ayat2 org yg menasihati tu mcm ayat bajet bagus je.. renung2kn & slamat beramal

  • haris j17

    Sebab tu Islam itu indah…salah 1 sebab melarang wanita membuka aurat…bila org yg melihat & mengumpat wanita itu…dia mendapat dosa…& wanita itu mendapat dosa….janganlah kita menghina seseorang itu…lebih baik kita menegur & menasihatinya, andai tak mampu…kita doakan dia berubah…kita tak tahu…mungkin hari ini kita ok, esok belum tentu..mungkin kita lagi teruk dari dia…mungkin anak cucu kita lagi teruk dari dia….kesimpulannya…bersama-samalah kita mendoakan untuk kebaikan orang lain…

  • cun saja

    MUHASABAH DRI LEBIH PNTG…jgnla disebbkn pe yg kite nmpk kite nk slhkn org lain…die dh besar…pndapat gn pandangan pun berbeze…i rse xptut kite ckp dose tu ayh die tggung klau ayh die dh tgur…xpsal2 jtuhkn maruah org lain…pe yg kite tgk anggap jela satu pndangan untuk kite MUHASABAH DRI NI…xelok bruk sgke…ape2 pun i ske lakonan nabila smuanye…

  • Perfume Malaysia

    dah la hitam hehehe

Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes