Beremosi Tanpa Kontroversi

Jadi yg Terawal Memiliki Iphone 5 Dengan Celcom

Update : Senarai Harga Boleh Didapati Dilink berikut (Selanjutnya)

Akhirnya masa yang dinantikan buat pengemar Iphone 5 untuk memilikinya kini sudah semakin tiba. Dikhabarkan iphone 5 secara rasmi akan memasuki pasaran Malaysia pada minggu hadapan.


IPHONE 5 Celcom Data Plan

Justeru itu CELCOM sudah mestinya menjadi yang terawal dalam menawarkan pelan untuk iPhone 5. Dengan hanya berbekalkan modal RM200 sebagai deposit, anda tidak perlu gusar terlepas peluang untuk memiliki awal iphone ini.

Dengan pakej & pelan data yang menarik ditawarkan oleh celcom pasti ini satu kelebihan yang baik untuk anda memilikinya berbanding tawaran yang lain disamping reputasi Celcom turut diakui sebagai rangkaian telekomunikasi yang terbaik pada masa ini.


IPHONE 5 Celcom Data Plan

Iphone 5 dengan rangkaian Celcom pasti satu idea yang menarik dan mampu memberi kepuasan kerana kami yakin dengan liputan yang menyeluruh diseluruh Malaysia, aktiviti indoors mahupun outdoors yang anda lakukan pasti tidak akan menjejaskan sebarang perhubungan dengan dunia luar. Nak buat Voice calls, video calling, surfing & email pasti tidak mendatangkan kesukaran buat anda kerana rangkaianya yang stabil.

Jika anda merupakan pengemar produk Apple terutamanya Iphone pasti sudah sedia maklum akan ciri-ciri yang terdapat pada Iphone keluaran terbaru ini. Di datangkan dengan ciri-ciri seperti iOS 6, A6 chip, 4” Retina display, 8MP camera, Siri dan juga pilihan size diantara 16GB, 32GB or 64GB menjadikanya kenapa ia harus anda miliki.

Memandangkan kami juga masih tidak mengetahui berapakah harga sebenar Iphone 5 bagi pasaran tempatan maka anda boeh sentiasa mendapatkan update terkini menerusi laman web www.celcom.com.myGosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes