Beremosi Tanpa Kontroversi

Jangan Hilangkanya

Video yang ingin kami kongsikan ini adalah sesuatu yang amat menarik untuk kita sama tonton dan fikirkan. Penceritaanya membuatkan kita berfikir akan perhubungan jarak jauh. Apa yang diperlukan untuk memastikan perhubungan jarak jauh itu sentiasa berkekalan. terutamanya buat pasangan yang sedang hangat bercinta tetapi terpaksa berpisah diantara benua yang berlainan.



Situasi itu terjadi didalam video yang hendak kami kongsikan ini. Dimana Si lelaki ingin pergi jauh meninggalkan sang kekasihnya. Tapi apa yang manisnya sebelum meninggalkan buah hatinya itu sebentuk Cincin fantasi dilukis di atas jari pasanganya. Best tak kalau korang yang dapat cincin macam tu. Nak tahu lagi boleh tengok video tu nanti.


xpax

Adat bercinta jarak jauh ni memang banyak dugaanya. Mula mula tu adalah sms & call tapi minggu – minggu yang seterusnya? macam macam boleh berlaku. Begitu jugalah yang terjadi pada wanita didalam video ini. Minggu berganti Minggu menanti panggilan dari kekasihnya namun penantian tersebut hanya sia-sia.

Apa sudah terjadi? Percintaan yang pada mulanya indah tiba-tiba bertukar tragedi, Inilah yang terjadi bila kita tidak mempunyai satu data plan komunikasi yang stabil dan baik. Hubungan tanpa komunikasi seperti ini akan mencetuskan hal yang kurang baik seperti ini. CELCOM kami yakin ada Data Plan yang bagus untuk membolehkan korang berhubung diantara satu sama lain walaupun jaraknya berjauhan. Dengan rangkaianya yang stabil. Whatsapp, Video Call memang tiada masalah untuk yang bercinta jarak jauh seperti pasangan dalam video ini.


xpax

Jadi apa yang terjadi pada Amy & Nick (watak didalam Video Clip)? Dan apa pula hubungan Amy dengan lelaki di ddalam video tersebut? Mungkinkah….

Jadi kalau korang nak tahu apa sahaja plan yang ada dengan cara yang mudah jangan lupa untuk Dail *128# atau info lanjut boleh layari Dail http://www.xpax.com.my/.



Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes