Beremosi Tanpa Kontroversi

Zizan Nafi Turut Berdemo Di Sri Pentas TV3, Dakwa Di Difitnah

Nampaknya dalam apa jua situasi sekarang para selebriti turut terkena tempiasnya bagi dipergunakan untuk kepentingan pihak-pihak yang tertentu, Hal seperti ini terjadi kepada Zizan Razak yang didakwa sebagai salah seorang pendemo yang menyokong mereka yang berhimpun di Sri Pentas TV3 bagi membantah tindakan tidak beretika Wartawan Mazidul Akmal Sidek yang didakwa berbohong kepada penonton Majalah 3 baru baru ini


Zizan Demo

Bagaimanapun kemunculan Zizan pada ketika itu hanyalah satu kebetulan memandangkan pada waktu itu Zizan ada rakaman secara langsung Melodi dan kesempatan itu dipergunakan oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab untuk kepentingan tertentu sama seperti mana yang didakwa dilakukan oleh Mazidul yang tidak beretika.

Kami ada menerima kiriman email berkaitan isu ini dan pengirim ini mendakwa diterimanya dari teman rapat Zizan bagi menjelaskan keadaan yang sebenar.


Kemunculan Zizan pada Minit ke 1.41 yang dipergunakan oleh pihak yang tidak bertanggunjawab.

TUDUHAN BUAT ARTIS DAN PELAWAK POPULAR ZIZAN RAZAK ADALAH FITNAH DAN DISALAH ERTI.

Zizan baru menjelaskan kepada saya sebentar tadi dan meminta bantuan agar kes beliau difitnah memegang kertas AES itu kerana selepas beliau mahu masuk ke Seri Pentas Tv3 untuk mengacara racangan siaran langsung MELODI dan beliau telah lambat kerana di Demonstrasi oleh orang yang merusuh kerana Mazidul Akmal dari 999 memfitnah penunggang motor berkuasa tinggi.

Zizan keluar dari kereta dan mahu masuk ke studio kerana kereta beliau tersangkut di tengah-tengah demonstrasi depan itu dan tidak mahu kelewatan. Sebagai seorang artis paling popular beliau di datangi dan diserbu oleh ahli demonstrasi yang mengenali beliau dan juga orang berebut untuk bergambar oleh orang yg membuat demotrasi dan tangan Zizan ketika dilihat dalam gambar amat banyak sekali barang dan ketika itu seorang ahli demontrasi itu telah memberi kertas yg Zizan tidak perasan apa itu dan terus mengangkat tangan dan masuk ke Studio tanpa mengetahui apa yg tertulis.

*dalam kenyataan bloger2 pembangkang mengatakan selepas melodi 1.45ptg dan itu adalah fitnah dan kejadian terjadi sebelum mahu mengacara Melodi.

*Mengangkat kertas boikot AES itu adalah tidak benar kerana beliau hanya melambai tangan kerana mahu cepat ke studio dan Zizan tidak mempunyai pegawai keselamatan. Zizan meminta supaya pihak kerajaan mahupun rakyat tidak memanipulasi gambar itu dan memintanya menyokong dan menganggap ini satu kejadian yang tidak diketahuinya dan kerana populariti beliau telah disalah guna.
Thanks  • Lamunlagi

    tipu ja..zizan memang bantah aes… lu orang umno tau berbelit ja… zizan xcakap apa pon… cait umno puiiii

Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes