Beremosi Tanpa Kontroversi

Memey Bakal Lahirkan Anak Sulung Di Hospital Sama Dengan Abby Abadi

Foto Oleh : CIPOT REDZ

“Semakin nak dekat tarikh untuk lahirkan baby ni, makin berhati-hati saya dalam setiap pergerakan, Abang Norman pun sama juga dia dah jadi semakin prihatin.” Memey Suhaiza


Malam Bersama Bintang

Jelas terpancar wajah keceriaan disebalik kandunganya yang kini sudah mencecah hampir 8 bulan. Memey Suhaiza yang kami temui baru-baru ini dengan rasa seronok berkongsikan pelbagai pengalamanya pada usia kandunganya ketika ini. Ditanya tentang hospital mana yang menjadi pilihanya untuk kelahiran sulung ini. Memey memaklumkan kepada kami Hospital Kohilal Melawati menjadi pilhanya nanti.

“Untuk menyambut kelahiran yang pertama ini nanti Memey dan abang Norman dah pilihan sebuah hospital di Melawati iaitu Hospital Kohilal Melawati.”

“Hospital ini abang Norman yang pilihkan sebab hospital ini juga merupakan tempat bekas isteri dia iaitu Kak Abby lahirkan anak-anak mereka sebelum ini. Bagi Memey ok je, tak kisah pun hospital mana, yang penting nanti bayi dan ibunya ni selamat dan sihat” Ujar Memey sambil tersenyum.

Untuk makluman Pasangan ini bakal mendapat anak sulung Lelaki. Tambah Memey lagi mereka sudahpun mempunyai hampir 3 nama untuk dipertimbangkan bagaimanapun nama sebenar anak ini akan ditentukan oleh Norman kelak.

p/s : Lebih Gambar Terkini Norman Hakim & Memey Suhaiza (Selanjutnya)Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes