Beremosi Tanpa Kontroversi

Jangan hilangkanya (Episod 2)

Masihkah anda ingat akan kisah yang berlaku diantara Nick, Amy dan juga Joe di artikel Jangan Hilangkanya?


Siti Saleha - Ruby

Pada kali ini apa yang menariknya ialah Amy menjadi lebih tertekan akibat sikap teman lelakinya itu iaitu Nick yang mendiamkan diri dalam tempoh masa yang lama. Apa sebenarnya yang terjadi kepada Nick?

Inilah masalah yang sering dihadapi oleh pasangan yang bercinta berlainan benua. Menjadi masalah jika tidak mempunyai plan data yang mampu membuatkan anda berkomunikasi diantara satu sama lain dengan baik.Berdasarkan video yang kami paparkan ini ternyata kisah 3 individu ini semakin menarik, kisah yang memaparkan kehidupan Nick, Amy dan juga Joe ini semakin terpisah jauh.

Apa yang terjadi kepada Amy seterusnya? Bagaimana pula dengan Nick dan Cincin? semakin banyak persoalan yang timbul dan semakin menarik kisah ini. Jangan lupa saksikan sambngan kepada episod ini pada 18 Jan 2013 di http://www.xpax.com.my/c1.php #DontLoseItAll @xpaxsays

Pastikan anda memilih data plan yang terbaik agar kisah anda tidak sama seperti apa yang terjadi didalam video yang kami paparkan ini. Perhubungan anda & data plan yang sesuai akan menjadikan masa depan begitu jelas.

Jangan lupa sentiasa layari http://www.xpax.com.my/c1.phpGosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes