Beremosi Tanpa Kontroversi

Don’t Lose It All – Episode 2 (120 Sec)

Baru saja rasanya kami kongsikan trailer Dont Lose It All beberapa hari yang lalu. Hari ini video Dont Lose It All yang berdurasi 120 sec pula sudah boleh di tonton di bawah : Don’t Lose It All – Episode 2 (120 Sec)Melalui video terbaru ini barulah kita dapat tahu kenapa Nick mendiamkan diri tanpa sebarang berita sehingga memberi tekanan kepada kekasihnya iaitu Amy yang berkali kali cuba menghubunginya. Namun hampa tiada jawapan.

Malang nasib Nick apabila ditembak oleh penjenayah ketika membantu mangsa ragut yang berlaku di hadapan kedai Cincin. Bagaimanapun hal ini tidak diketahui oleh Amy.


Elfaeza Ul Haq

Tanpa mengetahui akan hal malang yang menimpa Nick dan sudah tidak lama mereka berhubung, nampaknya Amy seakan sudah putus harapan terhadap Nick. Kini kelihatan dia lebih gembira disamping Joe. Apakah Joe cuba mengambil kesempatan diatas situasi yang dialami oleh rakanya iaitu Nick? Apa pula nasib nick yang kembali sedar dari kejadian tembakan tersebut?.

Apa yang dapat kita lihat melalui video ini ialah setiap perhubungan itu akan hilang serinya jika kita tidak mempunyai plan Data yang bagus. Keterbatasan komunikasi untuk perhubungan jarak jauh seperti didalam video ini sepatutnya tidak harus terjadi jika anda mempunyai satu rangkaian komunikasi yang stabil. Pastikan anda telah memiliki pelan data yang baik agar tidak terjadi seperti mana kisah yang kami paparkan didalam video ini.

Bagi kami jika anda mmpunyai pelan data yang stabil maka perhubungan itu akan menjadi semakin erat. Kami syorkan anda dail *128# untuk pelan yang terbaik.

Untuk terus mengetahui apa yang terjadi terhdap situasi ini jangan lupa layarinya di : http://www.xpax.com.my/c1.phpGosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes