Beremosi Tanpa Kontroversi

Setia Hujung Nyawa Raih 4 Juta

Selepas NORA ELENA, TENTANG DHIA dan JULIA, slot Akasia terus menjadi perhatian dan meninggalkan kesan apabila lakonan Amar Asyraf, Nelydia Senrose, Hairul Azreen, Talha Harith, Zila Bakarin, Raja Ema, Chacha Maembong, Sura Sojangi dan ramai lagi berjaya mencetuskan satu lagi fenomena menerusi drama siri SETIA HUJUNG NYAWA.


Hanis Zalikha

Episod terakhir yang ditayangkan pada khamis lepas di TV3 berjaya meraih jumlah penonton tertinggi sebanyak 3.5 juta (16 TVR) atau 58% (sumber: Nielsen Audience Measurement). Secara pukal, kadar tontonan keseluruhan SETIA HUJUNG NYAWA telah mencipta rekod dengan tontonan mencecah sebanyak 4 juta.

Lebih 2 juta tontonan video secara ‘catch-up’ telah direkodkan sepanjang 6 minggu siaran drama ini berlangsung di TV3 dan Tonton. Menerusi capaian TV Everywhere di portal Tonton sahaja, sejumlah 326,000 tontonan telah dicatatkan. Manakala sejumlah 700,000 unit paparan halaman (page views) turut dilihat menerusi laman SETIA HUJUNG NYAWA yang diwujudkan khas untuk meraikan para peminat drama popular ini.Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes