Beremosi Tanpa Kontroversi

[Video] Nazmi Faiz ‘Bertepuk Tampar’ Dengan Kekasih Baru

Pasti semua tahu kes Nazmi Faiz yang penuh dengan kontroversi sejak akhir-akhir ini apabila dengan tidak semena-mena mengaitkan Tengku Fiella bekas kekasihnya itu menjalinkan hubungan dengan suami Rita Rudaini, Aidil Zafuan.



Adat mahkluk tuhan apabila sudah diagungkan dan diangkat terlalu tinggi melebihi bakat yang ada maka hal personalnya turut sama dijulang tinggi. Terbaru kejutan yang dilakukan Nazmi ialah apabila pulang ketanah air juga dengan tiba-tiba sambil menyatakan ini adalah keputusan yang terbaik dapat dilakukan dirinya mengenai perjalanan masa depannya.

Dari situ pelbagai spekulasi tentang ‘kenakalan’ remaja ini timbul sehingga yang paling terkini kami di Buahmulut.Com menerima 1 kiriman email beserta Video tentang ‘kenakalan’ Nazmi Faiz bersama seorang perempuan yang didakwa sebagai kekasih barunya.


Nazmi Faiz Gossip

Menurut pengirim email ini lagi video ini dirakamkanya pada Sabtu [9 Feb 2013] disebuah kedai makanan terkenal di ibu Negara lebih kurang jam 1 petang.

Jelas pengirim Email yang enggan mendedahkan sebarang indentiti ini lagi menyatakan walaupun ramai mata yang memandang akan kelibat mesra diantara Nazmi Faiz dan juga pasanganya, namun semua itu tidak menghalang sentuhan romantik pasangan ini dari terus berlaku berulang kali.

“Tidak hormatkah kepada pengunjung disitu? Setidak – tidaknya hormatlah kepada seorang pakcik yang lebih tua dari kamu yang turut berada disitu yang saya perhatikan dan yakin amat menyampah akan kelakuan korang berdua yang ibarat sepasang pasangan yang sudah berkelamin. Memualkan dan memalukan. Cukuplah sekali sahaja pipi itu disentuh dengan bibir kamu , tidak perlulah berkali kali” Ujar pengirim email yang terpaksa kami susun semula ayatnya ini.

p/s : Nazmi Faiz & Tengku Fiella Perbodoh ‘Rakyat’ Malaysia? [Selanjutnya]



  • Rizam

    skolah x abes, nak menggatal.. melayu lupa daratan

  • Durianking

    Itu bukan kekasih baru. Itu tengku fiella.

  • Pingback: (Video) Panas! Scandal Nazmi Faiz Dalam Restoran | Berita Melayu Online

  • Qistina Jamal

    Itu tengku fiella..ini ke yg ckp x contact??memalukan betul…

  • Adele

    Best sgt ke wat fitnah ??? Itu Bkn Tengku Fiella ke ? Yeke Kekasih baru ? Ke video ni dh lame . If nk jthkan org pun agak2 la . .tmbah dose je korg ni

  • Meel_haq

    tak kira la tengku fiella ke.. kawan ke, sedara ke.. sapa ke,,tapi sedarla skit ikatan takde lagi main sentuh2 lagi kat tempat awam.. berdosa … jgn memalukan bangsa melayu n agama islam.. jgn nak salahkan tukang upload.. tak kira samada da popular atau tak.. ada mata yg memerhatikan..

Gosip Label Aishah Aziz Gosip Yuna

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes